Chilldag van het Herfstweekend
22 oktober 2016
Locatie: De Houtkamp, Otterlo
Tijd: 10u tot ongeveer 19.30u58. springen
Even een dag proeven aan het Herfstweekend voor SH-Jong? Kom dan naar de Chilldag! We gaan lekker sporten en doen superleuke spellen. Je kunt volop chillen met andere slechthorende jongeren. En we sluiten altijd gezellig af met lekker eten. Voor € 10,- beleef je een super chille dag in De Houtkamp in Otterlo. En je bent meteen een halfjaar gratis lid van SH-Jong. Gewoon doen. Geef je meteen op!

Wat doe je op zo’n kamp? Check deze video van het laatste kamp (Herfstweekend 2016 wordt zeker minstens zo vet!)

Seefje-maartjepecial Youth Event
zaterdag 5 november 2016
tijdens Informatiedag Jong & Slechthorend-TOS
Locatie: Bertha Mullerschool Utrecht
Tijd: Inloop vanaf 10 u, programma start 10.30u
Zin in een superleuk programma tijdens de Infomatiedag Jong & Slechthorenden TOS? Kom dan naar het Special Youth Event voor een onvergetelijke dag! Het Special Youth Event houden we in de school Auris Fortaal in Utrecht.

Ben je tussen 11 en 15 jaar?
Kies je voor sportief? Dan vermaak je je prima met touwtrekken, blikgooien of stormbaan. Kies je voor creatief? Dan maak je een libdub of je ontwerpt je eigen t-shirt!bobsleeen

Ben je tussen 15 en 18 jaar?
Dan kies je bijvoorbeeld voor een high tea of hout zagen. Verder vermaken we ons met jongens tegen de meiden, comedy en stormbaan. Je maakt een libdub en je ontwerpt je eigen T-shirt.

Voor €10,- beleef je een superprogramma! En je bent meteen een half jaar gratis lid van SH-Jong! Doe mee, want met jou wordt het nog gezelliger! Schrijf je in!

Meet & Greet “Slechthorend. Nou en?!”
zaterdag 12 november 2016
Locatie: Louis Hartlooper Complex Utrecht
Tijd: vanaf 10 u (première start om 10.30u)
Op de Meet & Greetdag van het Challenge Life Weekend wacht een sportieve uitdaging op je, maar maak je ook de première mee van de film ‘Slechthorend. Nou en?!’ Dit is een korte film, speciaal voor en door slechthorende jongeren. Beleef de zoektocht van journalist Stan helemaal mee. Hij is op zoek naar hoe jongeren hun dromen kunnen waarmaken. Hoe zorgen zij dat slechthorendheid geen belemmering is? Liefde, school en sport: deze jongeren lukt alles, en jij kan het ook! Na afloop van de film heb je een ‘Meet & Greet’ met Stan en de andere jongeren uit “Slechthorend. Nou en?!” Voor € 10,- ben jij bij deze Meet & Greetdag! En je bent meteen een half jaar gratis lid van SH-Jong! Geef je snel op zodat je zeker bent van een plaatsje!